4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Turnuvada Ambulans Eksikliği

Ağrı 'da halı saha futbol turnuvasına start verildi. Bayındır Spor tesisleri tarafından organize edilen turnuva kapsamında 12 takım 2 grup halinde, eleme usulü ile karşı karşıya gelecekler. Birinci gelecek takıma 11 yarım altın, ikinci takıma 11 çeyrek altın, üçüncü takıma ise sürpriz bir hediye alınacağını belirten tesis sorumlusu Akif Bayındır " Her yıl yaptığımız gibi bu yılda futbol turnuvası düzenledik.

Amacımız gençlerimizin kahve köşelerinden kurtarıp sporla tanıştırmak ve devamlılık sağlamak. Toplam 12 takımın katıldığı turnuva bugün itibari ile başladı. Umarım fair play çerçevesinde, zevkli karşılaşmalar seyrederiz " dedi. Futbol turnuvasının ilk düdüğü Özel Şifa Tıp Merkezi ile Alperen Tekstil takımlarının maçı için çaldı. Özel Şifa Tıp Merkezi takımı teknik antrenörü İhsan Yıldırım " Her yıl düzenlenen halı saha turnuvalarına katılıyoruz.

Bu tür aktiviteler sayesinde hem stres atıyor hem de gençlerimize yol gösterici oluyoruz. Amacımız gençlerimizin sigara ve alkolden uzak kalarak sporla tanışmalarına yardımcı olabilmektir. Fair Play'a yakışır maçların oynanacağına inanıyorum" dedi. Öte yandan düzenlenen organizasyonda organizatörlerin İl Sağlık Müdürlüğünden ambulans talep etmelerine karşın ambulansın gelmeyişi vatandaşları oldukça rahatsız etti.

Recep ÇİRİK / KENTHABER
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 08:08:55
Güncelleme :20 Ağustos 2008 Çarşamba 09:51:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali hanbaba IP: 88.231.162.xxx Tarih : 20.08.2008 19:28:59

çok güzel olmuş ben taşlıçaydan taşlıçaydan da böyle güzel turnuvalar yapılsa çok güzel olurr