4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Tutak spor’dan destek mesajı geldi

Ağrı Tutak spor Kulübü Yönetimi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna göndermiş olduğu mesajda Ağrı04 Spor Kulübünün şampiyonluğunu kutlayarak, desteklerini dile getirdi.

Tutak sporun göndermiş olduğu mesajı şöyle. " Sezon başında bizde her takım gibi şampiyonluk iddiasıyla sezona başladık. Tabi bu ligde tek bir şampiyon çıkacaktı. Lig oynandı ve bitti. Şimdi Ağrılı olmanın zamanının geldiğini düşünüyoruz.

Tutaktan, Patnos’a, Diyadin’den Doğubayazıt’a, Taşlıçay’dan Hamura kadar herkesin el ele verip, şampiyon olan takımı 3.lige çıkarmak için elinden gelen gayreti göstermesi gerekiyor.Tüm takımların tek dökme sebebi bir profesyonel takım değimliydi.

Diliyoruz ki Ağrımız sporda dilediği yere gelir. Bir Profesyonel takımımız olur ki, bizde alt yapısına veya A takımına futbolcu yetiştiririz. Artık bu saatten sonra Kavgaların, Yorumların kesilmesi lazım. Sporu şiddet oyunu yapanlar, artık ettikleri kavgayı Ağrı için yapsın.

Şimdi manevi güç zamanıdır. Tutak spor Kulübü olarak, Başta Belediye Başkanımız Bülent Osmanağaoğlu olmak üzere, Teknik heyetimiz İhsan Orgarun ve Diğer tüm yöneticisi ve futbolcular olarak Ağrı04 Sporun sonuna kadar arkasında olduğumuzu belirtmek isteriz.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 20:45:16
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 12:34:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?