5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Üniversiteli öğrencilere destek

KAYMAKAM YILMAZ'DAN ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERE DESTEK

Ağrı'nın Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Doğubayazıtlı üniversiteli öğrencilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

İlçemizde ekonomik durumları iyi olmayan ve üniversite öğrenimine devam eden öğrencilerle kahvaltıda bir araya gelen Kaymakam Hüseyin Yılmaz, onların eğitim masraflarını üstlendi. Kaymakam Yılmaz, "Ben sizden farklı biri değilim. Ben de sizler gibi zor şartlarda, belki birçoğunuzdan daha kötü şartlarda okudum. Sizin yapacağınız hiçbir zaman ümidinizi kesmemek ve moralinizi bozmamaktır. Sosyal devletin en önemli görevi, bireyin eğitimini sağlamaktır. Sizin eğitim şartlarınızı iyileştirmek bizim en önemli görevlerimizden biridir. Bunu yaparken kendi şahsi imkanlarımızı değil, devletimizin imkanlarından faydalanmanızı sağlıyoruz. Burada bizim görevimiz yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlamaktır. Sizden de bir takım beklentilerimiz var. Bu beklentilerimiz dürüst, çalışkan ve örnek bireyler olmanızdır. Ailelerinizi düşünmeyin, onların ihtiyaçları olduğunda kapımız ardına kadar açık. Ayrıca daha imkanları kısıtlı olan birçok öğrencimiz var. Bunlara Doğubayazıtlı hayırsever iş adamlarımız sahip çıkmalıdır" dedi.

Öğrenciler, Kaymakam Yılmaz'ın yaptığı bu güzel davetten dolayı minnettar olduklarını ifade ederek, yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.

KAYMAKAM YILMAZ'DAN ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERE DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2011 Çarşamba 13:57:05
Güncelleme :9 Şubat 2011 Çarşamba 14:45:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?