5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Vahşi saldırı kurbanı koruma altında

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde kulağı ve burnu kesilip, şişlenerek araziye atılan Y.A., can güvenliği açısından polis tarafından korumaya alındı.


Diyadin'de meydana gelen olayda sevgilisi olduğu iddiasıyla kulağı ve burnu kesilip, şişlenerek araziye atılan ve daha sonra yoldan geçen vatandaşlar tarafından bulunarak hastaneye kaldırılan ilk müdahalesinin ardından da Erzurum'a sevk edilen Y.A.'nın (23) Aziziye Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Yoğun bakımda olan ve hala şuuru kapalı olan Y.A.'nın can güvenliği için Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nce polis koruması görevlendirildi.


Y.A.'nın şuuru kapalı olduğu için ifadesine başvurulamadığı kendine geldikten sonra ifade alınacağı öğrenildi.
Öte yandan vahşi saldırı ile gözaltına alınan 7 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, firari olan kocası B.A.'nın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 12:23:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selman IP: 95.70.166.xxx Tarih : 19.05.2009 11:10:21

 bu insanlar hiç hesap gününü düşünmüyorlar..kadınları köle gibi kullan. .istediğinde öldür..istediğinde başka birşey yap..namus diyor kadını öldürüyor.. kendi namussuzluğu önemli deyil..çok yazık..cehennem ne kadar gerekli şimdi daha iyi anlıyorum..