7
Mayıs
2024
Salı
AĞRI

Vali Akpınar açıklamasını düzeltti

Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde boş arazide buldukları bir cismin ellerinde patlaması sonucu yaralanan 3 çocuk, Ağrı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaralıları hastanede ziyaret eden Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar, daha önceden yaptığı 5 yaralı açıklamasını düzelterek toplam yaralı sayısının 3 olduğunu söyledi. 

Öğle saatlerinde Çetenli Köyü Ziyaret Karakolu yakınlarında buldukları ve henüz ne olduğu kesin olarak bilinmeyen cismin patlaması sonucu yaralanan Mehmet Nuri, Mehmet Selim, Adem Ülgen adlı çocuklar, Doğubeyazıt Devlet Hastanesi'nden sevk edildikleri Ağrı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Vücutlarının büyük kısmı yanan çocuklar burada tedavi altına alınırken, çocukların yakınları hastane koridorlarını birbirine kattı. Çocuklarının yaralı halini gören aileleri koridorlarda baygınlık geçirirlerken, güvenlik güçleri ve hastane personelleri aileleri güçlükle sakinleştirdi. 

Ağrı Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralı çocukları ziyaret eden ve yetkililerden bilgi alan Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar, daha önceden basın mensuplarına yaptığı '5 yaralı var' açıklamasının kendisine yanlış bilgi iletilmesinden kaynaklandığını belirterek, asıl yaralı sayısının 3 olduğunu söyledi. Konu ile ilgili araştırmanın devam ettiğini belirten Akpınar, çocuklara acil şifa dileyerek hastaneden ayrıldı.
.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2006 Salı 21:11:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?