5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Vali Çetin’den anlamlı yardım

75. Yıl İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Merve Miraç Taşdemir’in 09 Aralık 2009 tarihinde Vali Mehmet Çetin’i makamında ziyareti sırasında Vali Çetin’e annesinin özürlü olduğunu ve okula geldiğinde okul sıralarında oturmakta güçlük çektiğini dile getirmişti.

Vali çetin 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Miraç Taşdemir’i dinledikten sonra
Merve Miraç Taşdemir’in annesinin ve diğer velilerin oturabileceği bankları temin etme sözü vermişti.

Vali Çetin’in bu konuyu takip ederek yardımda bulunmalarını rica ettiği Ağrı Ziraat Bankası Şube Müdürü Ali Gül, ile birlikte 75. Yıl İlköğretim Okulu’na 5 adet bank hediye ettiler. Vali Çetin’i okul girişinde okul Müdürü yardımcısı İbrahim Yaman, okul öğretmenleri ve okul öğrencileri hep birlikte karşıladılar.

Vali Çetin okul öğrencilerine sırayla şeker ve çikolata ikram etti. Okul öğrencilerinin derslerini soran Vali Çetin öğrencilerden derslerine çalışacaklarına dair söz aldı. Okul Müdürü Yardımcısı İbrahim Yaman, Vali Çetin’den okul içinde yer alan moloz yığınlarının kaldırılmasını, okul öğrencilerinin beden eğitimi yapabilecekleri kapalı bir semt sahası istedi.

Vali Çetin Okul Müdürü Yardımcısı Yaman’a zaten Ağrı Belediyesi’nin her semtte bir kapalı saha yapmayı düşündüklerini söyleyip, okul içinde yer alan moloz yığınlarının en kısa zamanda kaldırılacağını ve semt sahası içinde gerekli çalışmalara başlanacağını söyledi.

Vali Çetin Ziraat Bankası’nın Devlet’in Bankası olduğunu dolayısıyla bu bankanın her zaman milletimizin hizmetinde olacağını belirtti.

Okul Müdür Yardımcısı ve öğrenciler de Ziraat Bankası Müdürü Ali Gül’e teşekkür ettiler. Okul öğrencileri Vali Çetin’den beden eğitimi dersinde oynayabilecekleri beden eğitimi malzemeleri istedi.

Bunu duyan Ziraat Bankası Ağrı Şubesi Müdürü Gül okul öğrencilerine malzemelerin temini konusunda kendisinin de yardım yapmak istediğini söyleyip bu konuda gerekli olan malzemelerin en kısa zamanda temin edileceğini söyledi. 
 

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2009 Pazar 19:17:11
Güncelleme :13 Aralık 2009 Pazar 19:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?