4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Vali Çetin’den fakir öğrencilere yardım

 Ağrı Valiliği 50 öğrenciye soğuk havalar sebebiyle kışlık giyecek ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı.

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’nda okuyan, okul müdürü tarafından belirlenen, ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye ayakkabı, pantolon, kışlık tişört gibi kışlık giyecek ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.Ağrı Valiliği Brifing salonunda düzenlenen yardım törenine katılan Ağrı Valisi Mehmet Çetin, öğrencilerle uzun süre sohbet etti.

Vali Çetin, amaçlarının ilde bulunan bütün okullarda maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına yardım etmek olduğunu belirterek, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Geleceğimiz olan çocuklara her türlü desteği ve yardımı yapmak bizim görevlerimizin arasındadır. Yaptığımız yardımdan dolayı bugün burada öğrencilerimizin gözleri ışıl ışıl parlıyor. Gözlerindeki parıltı bize anlatılmaz bir mutluluk veriyor. Hepsine başarılar diliyorum” dedi.

Ağrıda yaşanan olumsuz havalar sebebiyle yapılacak kışlık giyecek yardımlarının devamın geleceğinin bildiren Vali Çetin, öğrencilerden derslerine çok çalışacaklarına dair söz aldıktan sonar öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 15:48:45
Güncelleme :23 Aralık 2008 Salı 18:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adem cetin IP: 217.226.40.xxx Tarih : 23.12.2008 01:47:01

gercekten cok tesekkur ederim sayin valim agrrinin size ihtiyaci var