4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Vali Çetin'den Hamur'a ziyaret

Ağrı Valiliği görevine atanan Mehmet Çetin Hamur ilçesini ziyaret ederek kamu kurum amirleriyle tanıştı.

İlçe girişinde Kaymakam Cengizhan Yılmaz, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Öksüz, Belediye Başkanı İsmet Aslan ve Emniyet Amiri Cem Kesici tarafından karşılanan Vali Mehmet Çetin, Yoğunhisar Piknik alanını gezdi. Daha sonra ilçe merkezine gelen Vali Çetin, Hükümet Konağı önünde kendisini bekleyen kamu kurum amirleriyle tek tek tanıştıktan sonra kaymakamlığın toplantı salonuna geçti.

Toplantı salonunda kamu kurum amirleriyle bir araya gelen Çetin, Kaymakam Cengizhan Yılmaz'dan ilçenin tarihi, ekonomisi, nüfusu, alt yapısı, eğitimi, güvenliği ve sağlık kuruluşları hakkında bilgiler aldı. Köylerde derslik, lojman ve okul öncesi öğretmen ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen Kaymakam Yılmaz, yapımına 1991 yılında başlanılan 30 yataklı Hamur Kamu Sağlık Merkezi'nin de halen bitirilmediğini söyledi.

Vali Mehmet Çetin ise, 17 yıl önce yapımına başlanılan Hamur Kamu Sağlık Merkezi konusuna bir anlam veremediğini söyleyerek, il bayındırlık ve sağlık müdürlerine inşaatın bir an önce bitirilmesi konusunda talimat verdi.

Çetin "Şu andaki İl Özel İdaresi bütçesiyle tüm sorunları gidermek mümkün olmayabilir. Ancak doğru planlamayla daha az bir para ile daha çok işler başarabiliriz" dedi.

Vali Mehmet Çetin, diğer sorunların da konuşulduğu görüşmenin ardından ilçeden ayrıldı.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 19:38:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?