4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Vali Çetin´den İftar Servisi

Ağrı Valiliği Ramazan İftar çadırında bir iftar yemeği verdi. Kurum müdürleri yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği iftarda Vali Mehmet Çetin yemek dağıttı.
 
Üç yıldır kurulan ve bu yıl da hizmete devam eden iftar çadırına gelen vatandaşlar yemek kazanlarının arka tarafında Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Belediye başkanı Ekrem Aktaş’ı görünce önce şaşırdılar sonra sevindiler. 

İftar öncesi Vali Mehmet Çetin, Garnizon Komutanı Turgay Bakkal, Belediye Başkanı Ekrem Aktaş ile Daire Müdürleri sırasıyla iftar için gelen vatandaşlara iftar yemeklerini kendi elleri ile tabaklara bıraktılar, bu durumdan memnun olan vatandaşların memnuniyetleri yüzlerinden okundu. 

Ağrı Valisi Mehmet Çetin Ağrı Belediyesinin kurmuş olduğu iftar çadırında kendi elleri ile iftar için gelenlere yemek dağıtımı yaptıktan sonra Tugay Komutanı Tug. General Turgay Bakkal ve Ağrı Belediye Başkanı Ekrem Aktaş ile Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri ve iftara gelen vatandaşlar ile beraber iftar çadırında iftarını açtı. 

Ağrı İl Müftüsü Osman Tıraşcı'nın iftar sonrası yaptığı duanın ardında Ağrı Valisi Mehmet Çetin yaptığı konuşmada ''Bilindiği üzere Ramazan ayı dostluk, kardeşlik ve muhabbet ile paylaşım ayıdır. 

Bizde Ağrı halkı ile bu güzel günlerde paylaşmak istedik. Belediyemizin iftar çadırında Halkımızın da ilgisinin fazla olduğunu gördük, Amirlerimiz, memurlarımız, zengin ve fakirimiz ile iftar ederek bugünümüzü hayır ile değerlendirdik'' dedi.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 22:37:18
Güncelleme :19 Eylül 2008 Cuma 13:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?