4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Vali Çetin’den kar incelemesi

Ağrı Valisi Mehmet Çetin son bir haftadır yaşanan şiddetli kar yağışı sonrası kapanan köy yollarının açımı işlemini olay yerinde inceledi.

Vali Çetin Eleşkirt’e bağlı Yelkesen köyünde şiddetli kar yağışı sonrası kapanan yolunun açımı çalışmasının yerinde inceledi. Yelkesen köyünde bir vefat durumunun olmasından dolayı yol açım çalışmasında bu köye öncelik verilmişti.

Özel İdaresine bağlı ekiplerin çalıştığı alana geçen Vali Çetin çalışanlarla bir süre görüşüp dertlerini dinledi. Vali Çetin; ‘Gece, gündüz demeden halkımıza hizmet için canla başla çalışan Özel İdare ekiplerine teşekkür ediyorum.’ dedi. 

Vali Çetin, Özel İdare Ekiplerinden kar yağışının yoğun bir şekilde devam ettiği olağanüstü haller dışında karla mücadelenin yapılmamasını istedi. Ölüm ve hasta nakli durumlarının dışında karla mücadelenin kar yağışı kesildikten sonra yapılmasını isteyen Vali Çetin; ‘Eğer kar yağışı yoğun bir şekilde devam ederken yol açma çalışmaları yapılırsa, hem büyük bir israfa hem de karla mücadele eden personelin yorulmasına sebebiyet veririz, bunun sonucunda daha büyük problemlerde dinamik müdahaleleri engellemiş oluruz.’ dedi.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 19:06:22
Güncelleme :27 Aralık 2008 Cumartesi 10:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?