4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Vali Çetin’den YİBO ziyareti

Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Hamur ilçesindeki Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu (YİBO) ziyaret etti.YİBO'nun bu yıl içerisinde yapılan öğretmen lojmanları, kapalı spor salonu ve çevre düzenlemelerini yerinde incelemek için okula gelen Vali Mehmet Çetin, İlçe Kaymakamı Cengizhan Yılmaz'dan da bilgiler aldı. Öğrenciler ile birlikte okulun yemekhanesinde yemek yiyen Vali Çetin, daha sonra müdür odasına geçti. 

Burada bir açıklama yapan Vali Çetin, son yıllarda ülkede eğitim ve Sağlık açısından büyük gelişmeler kaydedildiğini söyledi. Bu gelişmelerden Ağrı'nın da büyük ölçüde faydalandığını ifade eden Çetin, gelecek sene içerisinde il merkezi ve ilçelerde 6 tane hastane yapılacağını belirtti. Şu anda yapımı devam eden okulların önümüzdeki eğitim ve öğretim sezonunda tamamlanacağını söyleyen Çetin, böylece ilde derslik sıkıntısının da kalmayacağını dile getirdi.
 
Okulun çevre düzenlemesini de inceleyen Vali Çetin, daha sonra yeni yapılan kapalı spor salonuna geçti. Burada basket atışı yapan Çetin, bir türlü sayı yapamadı. Uzun bir uğraşın ardından sayı yapamayan Çetin, esprili bir şekilde potanın bozuk olduğunu söyledi.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 11:26:07
Güncelleme :31 Ekim 2008 Cuma 11:41:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?