5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Vali Çetin'den ziyaretler

Ağrı Valisi Mehmet Çetin, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen yeni belediye başkanlarını ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

İlçe ziyaretlerinden ilkini Taşlıçay ilçesine yapan Vali Çetin, ilk olarak ilçe kaymakamlığına geçti. Taşlıçay Kaymakamlı Şamil Horasanlı, Belediye Başkanı İsmail Taşdemir ve Birim Amirleri tarafından karşılanan Vali Çetin Kaymakamlıkta bir müddet oturup Taşlıçay İlçesinin sorunları hakkında konuştuktan sonra İlçe Belediye Başkanlığı binasına geçerek Belediye Başkanı İsmail Taşdemiri Makamında Ziyaret etti.

Seçimlerden sonra kendisi ziyarete gelen yeni Belediye Başkanlarına tebrik ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirten Vali Çetin ilçenin ihtiyaçlarını ve eksiklerini öğrendi. Taşlıçay ilçesine bir lisenin yapılacağı müjdesini veren Vali Çetin, 24 derslikli bir lise ve kız öğrenci yurdu yapılacağını söyledi.

Köylerin yol problemlerini çözmek için çalışıldığını belirten Vali Çetin ‘ Köy yollarını kilitli parke taşı yaparak, köylerimize ömürlük yollar yapacağız. Köyde yaşayan insanlarımızın hayat kalitesini, standartlarını arttırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlk etapta Küpkıran köyünün yollarını kilitli park taşıyla yapacağız eğer istediğimiz verimi alırsak tüm köylerimizin yollarını kilitli parke taşıyla yapacağız’ dedi.

Taşlıçay ziyaretinin ardından Tutak ilçesine geçen Vali Çetin Tutak Belediye Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Amirleri tarafından karşılandı. İlçe Belediye Başkanlığı binasına geçerek Tutak ilçesinin problem ve sorunları dinleyen Vali Çetin ‘Tutak Belediyemize tekrar Başkan olarak seçilen Bülent Osman Osmanağaoğlu’na başarılar diliyor, yeni dönemde Tutak’ı bulunduğu noktadan daha ileri götürme yarışını yapacağına inanıyorum.

Bu vesileyle yeni yönetime seçilen Belediye Meclis üyelerini de kutluyorum. Ağrı Valisi olarak Belediyelerimize her konuda her zaman yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hem tecrübelerimizle, hem deneyimimizle her konuda destek oluyoruz. Bundan sonra da desteklerimiz devam edecektir’ dedi.

Tutak Belediye Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu ise, Vali Çetin’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Ağrı için yeni bir dönem başlamıştır. Bütün kurumlarla ahenk içinde çalışcağız. Sayın Valimizin bize katkıları olacaktır. İlk iş olara ilçemizdeki eğitim sorununu çözeceğiz” diye konuştu.

Tutak İlçesini ardından son ziyaretini Hamur Belediye Başkanlığına yapan Vali Çetin tekrar Hamur Belediye Başkanı seçilen İsmet Aslan’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 17:46:59
Güncelleme :16 Haziran 2009 Salı 12:00:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?