5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Vali Çetin'in çocuk sevgisi

Ağrı Valisi Mehmet Çetin, mütevazı ve halkla iç içe hayatı ile takdir toplarken, özellikle çocuklara olarak ilgisi, sevgisi herkesi şaşırtıyor.

Vali Mehmet Çetin, katıldığı faaliyetlerde, ziyaretlerde yanına gelen çocuklarla yakından ilgilenerek onlara şeker dağıtıyor. Kendisini meraklı gözlerle izleyen çocukların yanına gelerek sohbet eden Çetin, daha sonra her zaman makam arabasında bulundurduğu şekerleri dağıtıyor.

Çocukların bu duruma çok sevindiğini anlatan Vali Çetin, "Her katıldığım programlarda çocuklar için beraberimde şeker götürüyorum. Çocukları çok seviyorum. Onlar bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın mutluluğunu görmek beni de mutlu ediyor" dedi.

Çocuklar ise resmi aracı görür görmez birbirlerine Vali Çetin'in geldiğini ve kendilerine şeker dağıtacağını söylediklerini belirterek, "Vali çocukları çok seviyor ve her gördüğünde bizi öperek şeker dağıtıyor. Biz de 'Şekerci Vali Dede'yi çok seviyoruz" dediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 16:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eray kaya IP: 88.234.118.xxx Tarih : 16.03.2009 23:24:25

bende yurta kaldıgım zaman valimiz gelince çok sevinirdim hiç yanında ayrılmıyordum allah razı olsun onlarda bizi hiç yanlız bırakmıyordular yaptıkları davranışlardan dolayı tşk ediyorum çocuklar bizim gelecegimiz onlara iyi bakmalıyız