5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Vali eşinden vatandaşlara yardım eli

Ağrı Valisi Yusuf  Yavaşcan’nın eşi Ayla Yavaşcan, aileleri evlerinde ziyaret ederek, dertlerini dinliyor. İhtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatan Yavaşçan, Açık ailesinin 11 yaşındaki böbrek hastası çocukları Ömer'in tedavi masrafları için hayırsever vatandaşlara çağrıda bulundu.

Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan 4 çocuk sahibi Özgül Açık’ın evine giden Ayla Yavaşcan, 11 yaşındaki Ömer'in, rahatsızlığı nedeniyle artık okula gidemediğini öğrendi. Açık ailesi, tedavi için 15 bin YTL'ye ihtiyaçları olduğunu, bu paranın temini için yardım beklediklerini ifade etti. Ayla Yavaşcan, hayırseverlere seslenerek, Açık ailesine destek olmalarını istedi.

Uzun süredir Ağrılı aileleri ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Yavaşcan, kısa sürede Ağrı’da yardıma muhtaç bir çok aileye yardım elli uzattı. Özellikle kenar mahallelerde oturan vatandaşlarla bağlantı kurduklarını belirten Yavaşcan, ihtiyaç sahiplerinin durumunu, yerinde gördüklerini kaydetti. Ağrı’da yardıma muhtaç bir çok ailenin olduğunu vurgulayan Yavaşcan, "Biz ancak durumu acil olanlara yardımcı olabiliyoruz. İşsizlere iş imkanı sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Servet Arslan
Yayın Tarihi : 12 Mart 2005 Cumartesi 15:10:29
Güncelleme :12 Mart 2005 Cumartesi 15:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?