5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Vali ve rektör fidan diktiler

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi tarafından düzenlen fidan dikme törenine katılan Ağrı Valisi Mehmet Çetin ve İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan traktör sürerek fidan diktiler.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kampüsüne 500 fidan dikme töreni renkli görüntülere sahne oldu. Üniversite bahçesine fidan diken Ağrı protokolü daha sonra Ağrı Valisi Mehmet Çetin ve İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan'ın fidan dikilmesi için traktörle bahçeyi sürmesini izlediler.

Traktörü oldukça başarılı bir şekilde kullanan Vali Çetin bunu geçmişte çiftçilik yapmasına bağladı. Fidan dikiminin önümüzdeki günlerde devam edeceğini belirten Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan "Yeni kurulan üniversitemizi güzelleştirmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Kampus çevresini yeşillendirerek hem yeşil alan bölgemizi arttırmayı hem de kampüsümüzün çevre düzenlemesinde farklı bir görüntü oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu noktada çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Önümüzdeki günlerde fidan dikimlerimiz yine olacaktır" dedi.

Fidan dikimine kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, üniversite görevlileri ile çok sayıda öğrenci de katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 14:35:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?