4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Vali Yardımcısına çocuklardan ziyaret

Ağrı İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk Hakları Tanıtım Kampanyası kapsamında oluşturulan İl Çocuk Komitesi Vali Yardımcısı Selami Kapankaya'yı makamında ziyaret etti. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Unicef işbirliği ile ortaklaşa yürütülen Çocuk Hakları Tanıtım Kampanyası kapsamında gerçekleşen ziyarete, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Metin Ürgün, Çocuk Hakları İl Yetişkin Temsilcisi Yaşar Doğan ve Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi üyeleri Seher Işık ve Sezer Kocabey katıldı. Konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Yardımcısı Selami Kapankaya, çocukların sorunları ve isteklerini tek tek not aldı.

Vali Yardımcısı Selami Kapankaya, Ziyarette çocuklara, imkanlar ölçüsünde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne her türlü destek ve yardım devam edecektir. Ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirten Vali Yardımcısı Selami Kapankaya, 2000 yılında başlayan bu faaliyetler genişletilerek ilimizde de yaygınlaşmaya başladı, genç nesillerin bilinçli sorumluluğunu bilen ülkesini seven haklarını, ödevlerini öğrenmesi konusunda yoğun bir faaliyeti var. Bu faaliyetler çerçevesinde vizyonu geniş kendini bilgiyle donatmış gençler yetiştirilerek Türkiye’de ve dünyada söz sahibi gençler olabileceğine inandıklarını söyledi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Metin Ürgün ise, ziyarete gördükleri ilgiden çok memnun kaldıklarını belirterek çocuklarımıza sahip çıkmak geleceğimize sahip çıkmaktır. Bunun içinde gelecek nesillerin yetişmesinde ve daha bilinçli olmalarında onlara yardımcı olmak hepimizin görevidir bunun gerçekleşmesi içinde sayın valimizin Mehmet Çetin, ve Vali Yardımcısı Selami Kapankaya’nın verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Bizimde çocuklarımızla ilgili çalışmalarımız devam edecektir. Bu kapsamda 17-19 kasım 2008 tarihleri arasında ilimiz Çocuk Hakları İl Yetişkin Temsilcisi Yaşar Doğan ve Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi üyeleri Seher Işık ve Sezer Kocabey seminere katılarak Ankara’da eğitim semineri görerek ilköğretim okullarında bilgilendirme toplantıları yapacağını dile getirdi. Ziyarette çocuklar, Vali Yardımcısı Selami Kapankaya ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ilköğretim oklularda afiş broşür dağıtıldı

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 16:05:22
Güncelleme :19 Kasım 2008 Çarşamba 10:25:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?