5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Vali'den miniklere destek

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Filistinli çocuklar için yardım toplayan minik öğrenciye destek çıktı. Vali Yılmaz ve beraberindekiler, öğrencinin elindeki yardım kabına para atıp Filistin için yardımda bulundular.

Bitlis Valiliği'ne atandığı günden itibaren ilçeleri tek tek gezen Vali Yılmaz, ziyaretlerine bugün Adilcevaz ile devam etti. Adilcevaz Kaymakam Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret eden Vali Yılmaz, ilçe hakkında bilgiler aldı. İlçedeki eksikliklerin giderilmesi için kolları sıvadıklarını söyledi. Vali Yılmaz, ilçede 200 kişilik kız öğrenci yurdu, internet erişim merkezi, kütüphane ve kültür merkezi gibi eksikliklerin bir an önce tamamlanması gerektiğini vurguladı. Kaymakamlıkta verilen brifingin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü de gezen Vali Yılmaz, daha sonra esnafları gezdi. Esnaflarla toklaşarak, sıkıntılarını da dinleyen Yılmaz, daha sonra Adilcevaz Belediyesi'ne geçerek Başkan Vekili Selahattin Erbaş'tan ilçedeki yatırımları hakkında bilgi aldı.

Buradan da Adilcevaz Cumhuriyet Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'na geçen Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz burada öğrencilerle sohbet ettiler. Vali Yılmaz, Filistinli çocuklar için yardım toplayan minik öğrencilere destek vererek uzatılan kaba para bıraktı.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 17:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?