4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Valinin imalathane ziyareti

Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar, bir ayakkabı imalathanesini ziyaret edip üretim faaliyetleri ile ilgili bilgiler aldı, çalışanlarla sohbet etti.

Yaklaşık bir yıldır Ağrı'da faaliyet gösteren Ceylan Girişim adlı ayakkabı imalathanesini gezen Vali Akpınar çalışanlar tarafında sevgiyle karşılandı. Vali Akpınar, şirket sahibi Ercan Aslan'la birlikte imalat atölyesini gezip çalışanlarla sohbet ederek bilgiler aldı. İşletmenin, 100 kişi ile Ağrı da en çok işçi çalıştıran şirket olduğunu belirten Vali Akpınar "Ağrı'nın Ceylan Girişim gibi birkaç şirkette daha ihtiyacı var. Bu tür atölyeler ve imalathaneler açılırsa hem çocuklarımız iş sahibi olurlar hem de meslek edinirler" dedi.


Şirket sahibi Ercan Aslan ise önümüzdeki yıl çalışanların sayısını 500 olarak hedeflediklerini belirtti. Aslan "Biz burada imalatın bir bölümünü yaptıktan sonra ayakkabıları tabanlarının yapılması için İstanbul'daki atölyemize gönderiyoruz. Burada üretimi tamamlanan ayakkabılar mağazalarda satılıyor. Yakında burada tam imalata gececeğiz ve Ağrılı kardeşlerimize kendi illerinde yapılan ayakkabıyı satın alabilecek mağazalar kurmayı düşünüyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2008 Pazar 16:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat akyol IP: 193.255.51.xxx Tarih : 8.01.2008 11:43:09

ağrının ercan aslan gibi kişilere ihtiyacı var,diğer iş adalarımızda ercan beyi inşallh kendilerine örnek alırlar.TEŞEKKÜRLER ERCAN BEY .