2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Vekilden çim saha müjdesi!

MİLLETVEKİLİ ALIR'DAN ÇİM SAHA MÜJDESİ

AK Parti Ağrı Milletvekili M. Hanifi Alır, Patnos'a modern suni bir çim saha yapılacağını söyledi.

Patnos İlçe Stadı'nda incelemelerde bulunan Milletvekili M. Hanifi Alır, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sporcu gençlerin sahanın sert ve toprak olması nedeniyle yeterli düzeyde kullanamadıklarını belirten M. Hanifi Alır, Patnos'a yakışan yeni bir saha yapılacağını söyledi. Sahada çimlemenin yapılacak olmasının futbolcu gençler adına güzel bir gelişme olduğunu vurgulayan Milletvekili Alır, "Patnos'a bir spor kompleksinin yapılmasından dolayı bizde bugün bu gurur ve sevinci yaşıyoruz. En kısa zamanda yüklenici firma çalışmalarını bitirip bu tesisi tamamlamasıyla, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz daha aktif bir konuma gelecektir" dedi.

2008 yılından bugüne kadar yaptıkları çalışmaları değerlendiren M. Hanifi Alır, Patnos merkez ve köylerinde 22 tane okulun eğitime kazandırıldığını belirterek, "Patnos-Ağrı ve Patnos-Erciş arası karayolunda bu yıl duble yol yapımına başlandı. Yalçınkaya köyü civarında bulunan yeni hastane inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Patnos'a Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'ne bağlı bir fakülte açılması için girişimlerimiz sürüyor. Patnos Adliye Sarayı'nın yapımına başlandı ve inşaat hızlı bir şekilde devam ediyor" şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ ALIR'DAN ÇİM SAHA MÜJDESİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 09:14:01
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 16:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sadyanli IP: 93.125.205.xxx Tarih : 23.10.2010 12:00:17

Sayin cantaci, pardon vekil Millet uzaya giderken yaptirdiklar bilmem  kac km yol ile ovunuyor. Turkiye buyuk bir atilim icindeyken bundan en az nasiplenen bir halk olarak  AL O YOLU .... demek geliyor icimden.Sayin cantaci  ( oylarimizi Ankaraya tasiyan ) Pardon Sayin Vekilim  Issizlik oraninin en yuksek oldugu bolgede, Tarimin ve Hayavanciligin( ki en buyuk geceim kaynagimiz)  bitme  noktasina geldigi bir ortamda  ( secimlerde yaklasmisken ) Oy avciliginina baslamanizi  hic bir AGRILI  kanmiyacak.