4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Yaralılar taburcu ediliyor

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi yakınlarında önceki gün meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve Ağrı Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 6 İranlı turistten 5'i taburcu edildi. Bir yaralının ise tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyiye doğru gittiği öğrenildi. 

Ağrı Devlet Hastanesi'nde tedavileri devam eden Şusit Golayan, Mane Nazerbeykan, Yaramus Tahmasyan, Şirvanyan Vena ve Tade Nazerbaykan isimli İranlı yolcular dün akşam saat 20.00 sularında taburcu edilerek 112 acil servis ambulanslarıyla İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut ve eşi Ayfer Bulut tarafından Doğubayazıt'a uğurlandılar. Tedavisi devam eden Ayda Galipyanı'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Konu ile ilgili olarak turistlerle yakından ilgilenen Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut "Başhekimliğimizin ve uzman doktorların oluru ile kazada yaralanan turist yolculardan 5'i taburcu edildi. Hastalardan birinin ise tedavisi devam ediyor. Şimdi onları ülkelerine yolluyoruz" dedi. 

Hasta refakatçilerinden Eshkhanohi Rah ise "Ülkenizin yakın ilgisine minnettarız. Sağlık, Emniyet ve Turizm Müdürlüğü personelinin çok yakın ilgisini gördük. Hepsine, hepinize teşekkür ediyorum" diyerek memnuniyetini dile getirdi

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 12:23:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?