4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Yaşlı Kadını 112 Acil Servis Sahiplendi

Yıkık evi kendine mesken edinen Cemile adlı yaşlı kadını 112 Acil servis personeli yalnız bırakmıyor.

Ağrı’nın Cumhuriyet Mahallesinde bulunan yıkık evi kendine mesken edinen Cemile adlı yaşlı kadının yanmış olan ayağının pansumanını 112 Acil Servis personeli yapıyor. Ağrı Huzur Evinde kalan, Cemile gündüzleri Cumhuriyet Mahallesinde bulunan eski ve yıkık evine gelerek günün burada geçiriyor. 

Ayağı yanık olduğu için yürüyemeyen yaşlı kadının tedavisi için 112 Acil Servis Ekibi her gün barakaya gelerek kadının önce ayaklarını yıkayıp ardından pansuman yapıyorlar.

Yapılan ihbarı değerlendirdiklerini ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Ali Bilgili “ Bize yapılan ihbarın değerlendirilmesi için geçen hafta verdiğim talimat neticesinde Huzur Evinde yaşayan fakat gündüzleri kendine mesken edindiği barakada yaşayan Cemile teyzenin ayağının yanık olduğunu ve yürüyemediğini öğrendik. Yaşlı teyzemizin tedavisinin yapılması için gerekli talimatları verdik. 112 Acil Servis Personelimiz her gün teyzemizin evine giderek pansumanını yapıyorlar. Umarım teyzemiz en kısa zamanda sağlığına kavuşur” dedi. Öte yandan yaşlı kadın 112 Acil Servis ekibini öperek teşekkürlerini sundu.

Recep Çirik - Ağrı / KENTHABER
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 11:54:07
Güncelleme :2 Eylül 2008 Salı 11:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?