4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Yaşlılarla Birlikte İftar Yaptılar

Vali Mehmet Çetin ve eşi Hezihe Ağrı Huzurevi sakinlerine iftar yemeği verdiler. Ağrı Huzurevi'ndeki iftar yemeği samimi bir atmosfer içerisinde geçerken Vali Çetin, yaşlılarla ilgilenerek, sohbet etme imkanı buldu.

Yemekte Konuşan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Metin Ürgün, hizmetlerin en yücesinin, en değerlisinin insanlara verilen hizmet olduğunu belirten Ürgün, “ Biz kurum olarak böyle bir hizmeti yürütüyoruz. Yaşlılarımıza, sahip çıkma konusunda her türlü çalışmayı eksiksiz yapmaya çalışan kurumumuz, bundan sonra da aynı azim ve gayretle çalışmalarını sürdürecektir” diye konuştu. 

İftarda huzurevi sakinleri ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Ağrı Valisi Mehmet Çetin, yaşlılarla bir araya gelmeyi gelenek haline getireceklerini ifade etti. Sadece Ramazan ayında değil, çeşitli konu ve etkinliklerle de yaşlıların hatırlamak gerektiğine dikkat çeken Çetin, yaptıkları ziyaretten de duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Burada güzel bir ortamda yaşlılarımızla sohbet etme imkanı bulduk, kendilerini dinledik. Genelde bütün yaşlılarımızın yaşadıkları ortamdan memnun olduklarını görmek bizi çok sevindirdi. Elimizden geldiği kadar onlara Sosyal Hizmetler İl Müdürü ve Huzurevi müdürümüzle birlikte bir eksiklik hissettirmemeye çalışılıyor." dedi. 

Yemeğin sonunda emekli öğretmen Şemsettin Topçu isimli huzurevi sakini, huzurevinde bizlere çok iyi bakılıyor. Başta İl Sosyal Hizmetler Müdürü Metin Ürgün ve Müdür Yardımcısı Çetin Bora’ya çok teşekkür ediyorum. Bu güzel ramazan ayında bizimle iftarlarda bizimle olan Sayın Valimiz Mehmet Çetin ve Diğer konuklara teşekkür ederim. Ardından huzurevi sakinlerine çeşitli bayram hediyeler dağıtıldı. Ağrı Huzurevinde düzenlenen İftar yemeğine eşi Hezihe Çetin ile birlikte katılan Vali Mehmet Çetin’in yanı sıra protokol üyeleri de eşleriyle birlikte katıldı.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 16:19:19
Güncelleme :26 Eylül 2008 Cuma 16:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?