5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Yaz spor okullarına yoğun ilgi

YAZ SPOR OKULLARINA YOĞUN İLGİ

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce açılan yaz spor okullarına öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Yaz tatili süresince 6-18 yaş arası çocuk ve geçler için açılan spor okullarına kayıt yaptıran 714 öğrenci, futboldan basketbola, eskrimden tenise, golftan yüzmeye kadar tam 20 branşta eğitim görüyor. Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda antrenörler tarafından çalıştırılan öğrenciler, yaz tatillerini spor yaparak geçiriyor.

Şu ana kadar badminton kursuna 100, yüzme kursuna da 87 öğrencinin kayıt yaptırdığını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Metin Alıcıaslan, yaz spor kurslarına öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Kurslara devam eden öğrencilerin kötü alışkanlıklardan da uzaklaştığını kaydeden Alıcıaslan, "Nesillerin yetişmesinde spor önemli bir unsurdur.

Yaz spor okulları ile öğrenciler tatillerini de en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Kurslarımız 15 Eylül'e kadar devam edecek. Ailelerin de çocuklarını yaz spor okullarına yönlendirmelerini istiyoruz. Çocuklarımız buralarda vakit geçirerek hem sağlıklı bir hayat sürdürüyor hem de kötü arkadaş çevresinden uzak durmuş oluyorlar. Aynı zamanda yeni eğitim öğretim dönemine de uyum sağlıyorlar" diye konuştu.

YAZ SPOR OKULLARINA YOĞUN İLGİ
YAZ SPOR OKULLARINA YOĞUN İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2011 Çarşamba 17:33:05
Güncelleme :20 Temmuz 2011 Çarşamba 17:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?