5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Yeşim Salkım Ağrı'da

Ağrı Valiliği tarafından düzenlenen 'Karne Şöleni' programına katılan ünlü ses sanatçısı ve oyuncu Yeşim Salkım, 3 gün kaldığı şehirde puşi bağlayarak sahne aldığı stadyumda hayranlarını Kürtçe selamlayarak izleyenlerine doyumsuz saatler yaşattı.


İlk defa Doğu bölgesine gelen ve Ağrı'da eşi Hakan Eratik'le tarihi turistik mekanları ziyaret eden Yeşim Salkım, İshak Paşa Sarayı'na hayran kalarak klip çekmek istediğini söyledi. Eşi Hakan Eratik'le sürekli el ele dolaşan ve hatıra fotoğrafları çektiren Salkım, Ağrı'da yeniden aşk tazeledi. Saha sonra Ahmed-i Hani hazretlerinin türbesini ziyaret eden Yeşim Salkım başını kapatarak uzun süre dua etti. Bir sonraki gün Ağrı Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Salkım ve eşi tüm öğrencilerle bire bir konuşarak onlarla sohbet ettiler. Çocukların sorunlarını da dinleyen Salkım, çocuklara yardımcı olma sözü vererek yurttan ayrıldı.


Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'ni de ziyaretinin ardından Karne Şöleni'ne katan, boynuna ve beline bağladığı puşilerle sahne alan Salkım hayranlarının büyük coşkusu ile karşılandı. Kendisini izlemeye gelenleri Kürtçe 'Sizi Seviyorum' diyerek selamlayan Salkım büyük alkış aldı. Gördüğü manzara karşısında oldukça duygulanan Salkım, okuduğu şarkı ve türkülerle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Seyircilerin Kürtçe şarkı okuması için tempo tutması üzerine Yeşim Salkım bir sonraki albümünde Kürtçe parça okuma sözü verdi. Program sonunda hayranlarının elinden zor kurtulan Salkım, stadyumdan güçlükle çıkarılarak Ağrı'ya veda etti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 13:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?