5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

YİBO kız tenis takımı iddialı

Ağrı'nın Hamur ilçe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun (YİBO) kız tenis takımı 'Okullar Arası Yıldızlar Tenis Müsabakaları'na katılmak üzere hazırlıklarını tamamlayarak İzmir'e hareket etti.


İl genelinde takımların katıldığı müsabakalarda birinci olan Hamur YİBO kız futbol takımı, Ağrı Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda aralıksız bir şekilde antrenör hocaları eşliğinde turnuvaya hazırlandı. İlköğretim 7-8. sınıf öğrencilerinden oluşan kız tenis takımı Türkiye birinciliği turnuvasından derece ile ayrılma sözü verdiler.

Ağrı'yı temsil edecekleri için çok heyecanlı olduğunu belirten takım sporcularından Sibel Tuzun (13) "İlimizi temsil etmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Takım arkadaşlarım ve ben kendimize güveniyoruz. Turnuvadan derece ile döneceğimize inanıyorum" dedi.


Kız futbol takımından sonra kız tenis takımını yetiştirerek birinciliğe taşıyan takım antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Hanifi Karaoğlan ise İzmir'den derece ile döneceklerini söyledi. Turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını takımına güvendiğini dile getiren Karaoğlan "Hamur YİBO'da okuyan kız çocuklarımız spor dallarında çok başarılılar. Bizlerde hangi branşta başarılı olduklarını onlara göstermeye çalışıyoruz. Kız tenis takımı öğrencilerimiz teniste kendilerini oldukça geliştirdiler. İnanıyorum ki İzmir'de düzenlenen turnuvada başarılı bir sonuç alır, Türkiye tenis kortlarına başarılı sporcular göndeririz" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 15:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?