5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Yılan istilası

Ağrı’nın Meydan Caddesi ve Bulut Mahallesi’nde ortaya çıkan yılanlar halk arasında paniğe neden oldu. Kanalizasyon atıklarından çıktıkları belirtilen yılanların başta Ağrı Tavuk Pazarı olmak üzere birçok eve girdiği söyleniyor.

Ağrı’da halk arasında yılan paniği yaşanıyor. Bulut Mahallesi ve Meydan Caddesi üzerinde vatandaşlar birçok yılan öldürürken, mahalle sakinleri belediyenin bu konuya bir an önce eğilmesini istiyor. Yakalanan yılanlar çocuklar tarafından başlarına taşlar vurularak öldürülürken, çevrede pek çok yılanın daha olduğu belirtiliyor.

Rahat hareket edemediklerini söyleyen Fahrettin Aktaş adlı mahalle sakini, yılanların Tavuk Pazarı yanındaki kanalizasyon şebekesi ve boş ahırda türediklerini tahmin ettiklerini ifade etti. 2 gündür çevrede yaklaşık 15 yılanın öldürüldüğünü belirten Aktaş, "Belediyenin bir an önce bu çevreyi ıslah etmesi lazım. Herkes bu durumdan çok rahatsız. Yılanlar tavukların arasına girerek onları ısırıyor" dedi.

Yakalanan yılanlar çocuklar için oyun malzemesi olurken, yılanların ortaya çıkması ’Ağrı’da deprem mi olacak’ dedikodularının yayılmasına neden oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2005 Çarşamba 17:43:14
Güncelleme :24 Haziran 2005 Cuma 12:41:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?