5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Yürek yakan haber

Siirt'in Eruh ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Mehmet Yıldız'ın (21) Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine bağlı Abdi köyündeki evinde hüzün yaşanıyor.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Kaptan ile beraberindeki askeri yetkililer, Abdi köyüne gelerek burada şehit Yıldız'ın ailesine acı haberi verdi. Oğullarının şehit olduğunu öğrenen baba Nesim ile anne Ayfer Yıldız fenalık geçirdi.

Ağıtlar yaktığı sırada fenalaşan anne Ayfer Yıldız ile şehidin ablası Yazgül Yıldız, Eleşkirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Altı kardeşin en küçüğü olan Yıldız'ın 8 aylık asker olduğu belirtildi.

Şehit Yıldız'ın amcası Hasan Yıldız, yeğeni Mehmet Yıldız'ın en son dün anne, baba ve kardeşleriyle konuştuğunu, durumunun iyi olduğunu söylediğini ifade etti. Bu arada, acı haberin duyulmasının ardından Yıldız ailesi taziyeleri kabul etmeye başladı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2012 Çarşamba 19:01:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
socrat IP: 78.188.35.xxx Tarih : 7.07.2012 09:13:16

2 yaşındaki çocuk yengesi tarafından boğulup sonra sobada yakılıyor.Bu mu çok can yakıyor,bir askerin şehit edilmesi. mi?Önce içimizdeki teröre dur dememiz gerek.Bu ülkede İSLAMİYET nedir bilmeyenler Kürt-Türk davası peşinde koştuğu sürece bu vahşet hiç bitmeyecek.Batsın şu milliyetçilik kavramı,artık ırk ayrımından başka hiçbirşey değil milliyetçilik.Başımız sağ olsun demek isterdim ama akılsız başımız hep ağıracak böyle.Başımız sağ olsun,ölen bir asker değil insanlıktır. Şehidimize allahtan rahmet diliyoruz.