5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Yurt-Ay'dan moral gecesi

YURT-AY'DAN MORAL GECESİ

Ağrı Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yurt-Ay Der) ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü ile ortaklaşa organize edilen moral gecesinde yurtta kalan çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Ağrı Yetiştirme Yurdu'nda düzenlenen gece Yurt-Ay Dernek Başkanı Recep Çirik'in açılış konuşması ile başladı. Yeni yıl dolayısıyla böyle bir eğlence programı tertip ettiklerini ifade eden Çirik, bu programın dernek yöneticileri ve yetiştirme yurdu öğrencileri arasındaki kaynaşmanın artması açısında önemli olduğunu söyledi. Ağrı Vali Yardımcısı Alper Balcı'nın desteği ile programı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Çirik, "Devletin himayesinde olan çocuklarımızın her türlü maddi ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanmaktadır. Bizler bu çocuklarımızın sosyal hayatın içerisinde etkin yer almalarını ve sağlıklı bir şekilde gelişimlerini tamamlamaları için onları manevi yönden desteklemek amacıyla bu faaliyetleri düzenliyoruz. Kardeşlerimizle birlikte moral gecemizde bizlere devamlı desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından dernek yöneticileri ve yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Geceye Ağrı Vali Yardımcı Alper Balcı, Kaymakam Adayı Osman Sayılır, Ağrı Sosyal Hizmetler İl Müdürü Metin Ürgün, Türk Eğitim Sen Ağrı Şube Başkanı M. Zeki Kılıç, Yurt Ay-Der Başkanı Recep Çirik ve dernek üyeleri katıldılar.

YURT-AY'DAN MORAL GECESİ
YURT-AY'DAN MORAL GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2011 Perşembe 10:50:05
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 13:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?