5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Ağrı Çelik'i bekliyor

Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, bir dizi açılış ve incelemede bulunmak üzere 27 Kasım Pazar günü Ağrı'ya gelecek.
Özel bir uçakla sabah saat 07.00'de Ankara'dan hareket edecek olan Bakan Hüseyin Çelik'in 08.45'de Ağrı'da olması bekleniyor. Ağrı il merkezinde sırasıyla Hayrettin Atmaca Lisesi, Melek Pakize Erden Kız Öğrenci Yurdu, İMKB İlköğretim Okulu, Kadir Has İlköğretim Okulu, Ağrı Öğretmen Lisesi, Ord. Prof. M. Şerafettin Yaltkaya İlköğretim Okulu'nun açılışlarını yapacak olan Çelik, daha sonra Diyadin İlçesi'ne geçecek. Burada geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Melik Özmen'in adının verildiği ilköğretim okulunu açacak olan Bakan Hüseyin Çelik, buradan Doğubayazıt'a geçecek. Doğubayazıt Savaş Ay A Takımı Lisesi, Mustafa Yassıboğa İlköğretim Okulu, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Dr. Reşat Erden Lisesi, Fatih İlköğretim Okulu ek dersliği, Nezire Eryılmaz İlköğretim Okulu'nu açacak olan Bakan Çelik, akşam saatlerinde Ağrı Havaalanı'na gelerek Ankara'ya geri dönecek.
..
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 15:55:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cahitkalkan IP: 85.98.120.xxx Tarih : 29.11.2005 15:10:17
dünyanın merkezi Agri da gelişmeler olumlu yönde yeşeren umutlarımız var dilerim heriyi yönde Agri bir büyük kent olacak sanırım Agri universitesi artık açılacak müjde olsun görsün herkes fırsat verilince Agri mi 1. ler çıkartıyor batı illerimi ?herkes duyarlı olsun ve Agrililar hakkını savunsun sayın bakanım yine bekleriz ...