4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Uçan tabelalara dikkat!

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde sabah saatlerinden etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle 8 köy ile 2 mezranın yolu ulaşıma kapandı.

Etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle bir çok yerleşim birimine elektrik enerjisinin verilemediği ilçede 8 köy ile 2 mezranın da yolu ulaşıma kapandı. İlçe merkezinde birçok işyerinin de tabelası uçtu.

Hava sıcaklıklarının eksi 20 santigrat dereceye kadar düştüğü ilçede Murat Nehri dondu. Yetkililer, etkili olan kar ve buzlanma nedeniyle araç sürücülerinin mecbur olmadıkça trafiğe çıkmamaları ve çıkanların ise yanlarında takoz, çekme halatı ve zincir bulundurmaları konusunda uyardı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 16:26:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz aslan IP: 88.230.13.xxx Tarih : 7.01.2008 11:11:44

gerçekten ağrı gün geçtikçe büyüyor ve gelişiyor ve neyazık bizim insanımıs her ilde olduğu gibi burda,da vurdum duymaz davranıyor bir ile yapılacak yatırımda ve gelişimden en büyük rol insanlarımıza düşüyor ben bütün milleti yani herkesi kapsıyorum gelin devletle birlik olun devlete ve kararlarına karşı çıkmayalım devletin alacağı bir karar hepimiz için faydalı olacağından eminim...?