7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

AKP'den bilgilendirme toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Ağrı milletvekilleri Halil Özyolcu ve Naci Aslan, Ağrı Belediye Başkanı Ekrem Aktaş ve AKP İl Başkanı Sadrettin Kocabay, ildeki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Ağrı Öğretmenevi'nde verilen kahvaltıda basın mensuplarıyla sohbet etme imkanı bulan ve yaptıkları çalışmaları anlatan milletvekilleri Özyolcu ve Aslan, önümüzdeki aylarda yapmayı planladıkları işlerden bahsetti. Ağrı'nın problemlerinin çözümü noktasında güç birliği yaparak sürekli istişare ettiklerini ve bu noktada çalışmalarına devam ettiklerini bildiren milletvekilleri, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Basın mensuplarıyla ortak çalışarak Ağrı'nın problemlerini çözmek istediklerini söyleyen AKP Milletvekili Aslan, "Kapımız ve cep telefonumuz her zaman açık. Yeter ki sizler bize ulaşmaya çalışın. Ağrı'nın problemlerinin çözümünde basın mensuplarına büyük görev düşüyor. Ortak çalışarak Ağrı için güzel şeyler yapabiliriz" dedi. Öğle saatlerine kadar basın mensuplarıyla sohbet eden AKP'liler, daha sonra Öğretmen Evi'nden ayrıldı.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 21:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?