7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Başbakan sözünü tuttu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde ortaya çıkan kuş gribi hastalığı sebebiyle kızlarını kaybeden Özcan ailesine verdiği ev sözünü tuttu.

Yaklaşık 2 ay önce kuş gribi nedeniyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan, fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Fatma Özcan'ın ailesine, AKP Doğubayazıt İlçe Başkanı Hikmet Şahin aracılığıyla gönderilen 50 bin YTL'lik çekle, Ağrı Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda 3 oda, 1 salon, 165 metrekare ve güneş enerjili bir ev satın alındı.

Evin tapusunu baba Mehmet Ali Özcan'a veren AKP İlçe Başkanı Şahin, kuş gribi hastalığı yüzünden 16 yaşındaki kızları Fatma Özcan'ı kaybeden aileye Başbakan Erdoğan tarafından verilen ev sözünün tutulduğunu söyledi. Şahin "Gelecek 11 Nisan tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara'da yapacağımız toplantıda bu mağdur olan aile hakkında bir görüşme daha yapacağız. Mehmet Ali Özcan'ın evi tamam, şimdi bir kamu kurumunda iş talebinde bulunacağız" dedi.

Baba Özcan ise yaptığı açıklamada, önce Başbakan Erdoğan olmak üzere bölge milletvekillerine, AKP Doğubayazıt İlçe Başkanı Hikmet Şahin ve yönetimine minnettar olduklarını belirtti. Özcan, "Allah devletimize ve milletimize hiçbir zaman zeval vermesin. Biz aile olarak şu an işsiz ve mağdur durumundayız. Bizlere bir iş imkanı sağlanırsa bu mağduriyetimiz de giderilmiş olacaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2006 Cuma 20:16:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?