7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Fidan dikme kampanyası

Ağrı'nın Hamur İlçesi Belediye Başkanı İsmet Aslan, başlattıkları 'Yeşil Hamur İçin Fidan Dikelim' kampanyasında şimdiye kadar bin adet fidan diktiklerini söyledi.

İlçe mezarlığındaki fidan dikim çalışmalarına katılan Başkan İsmet Aslan, Hamur'un yeşil hale gelmesi ve ilçenin görünümünün güzelleşmesi için bu kampanyayı başlattıklarını bildirdi. Aslan, ilçe mezarlığı ve okul bahçeleri olmak üzere cadde ve sokaklara fidan diktiklerini söyledi. Bu konuda ilçede görev yapan asker, memur ve öğrencilerin kendilerine büyük destek verdiğini kaydeden Aslan, "Yeşil bir Hamur için tüm vatandaşlardan fidan dikmelerini ve ekilen fidanları korumalarını bekliyoruz. İlçemiz gerçekten de ağaç yönünden çok fakir durumdadır. Ekilen fidanların büyümesiyle ilçenin görünümü de değişecektir. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 17:47:53
Güncelleme :27 Mayıs 2006 Cumartesi 18:36:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet naim cengizoğlu IP: 88.226.71.xxx Tarih : 28.04.2006 14:10:12
SLM ALEYKÜM SEYIN BASKANIM FİDAN DİKMEK GÜZELDE BİZDE ORDA DİKTİK TE PEKİ SU OLMADAN NASIL GELİŞECEK BU FİDANLAR TAM BİR AYDIR SULAR EKMIYORKİ PERİŞAN HALDAYİZ VALLAHA BUN SORUNA Bİ CARE BULUN ARTIK YANİİİ