7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Hastaneye çevre düzenlemesi

Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Nihat Yüce, yeni hastane binasının modern bir görünüme kavuşması için çevre düzenlemesi yaptıklarını ve hastanenin bahçesine 400 yeni fidan diktiklerini söyledi.

Ağrı Belediye Başkanı Ekrem Aktaş ile birlikte yeni diktikleri fidanları basına gösteren ve yaptıkları çalışmaları anlatan Dr. Nihat Yüce, devlet hastanesinin içi kadar, dışının da güzelleşmesi için çalıştıklarını söyledi. Yaptıkları çevre düzenlemesiyle hastane çevresinin çok güzel bir hale geldiğini, diktikleri fidanların yeşermesiyle daha iyi olacağını belirten Yüce, "Bu konuda bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Hastanemiz hem içiyle, hem de dışıyla bir çok ile örnek olacaktır. Ektiğimiz fidanlar hastanemizin daha güzel görünmesini sağlayacak ve yaz aylarında hasta yakınlarının keyif alacağı bir yer haline gelecektir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2006 Cuma 14:33:26
Güncelleme :27 Mayıs 2006 Cumartesi 18:20:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhterem nuray IP: 85.101.31.xxx Tarih : 11.05.2006 04:33:50
HELAL SANA NİHAT BABA, AĞRI VE AKP SENİNLE GURUR DUYUYOR. EN KISA ZAMANDA AKPARTİ SENİ MİLLETVEKİLİ YAPMALI. ŞİMDİKİ MİLLETVEKİLLERİNE ON ÇEKERSİN. MECLİSTE DE HİZMETİNE İHTİYAÇ VAR. VATANDAŞ GERÇEKLERİ GÖRÜYOR.