7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Özyolcu iddiaları yalanladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Milletvekili Halil Özyolcu, bazı basın kuruluşlarında yer alan 'Kooperatif kurarak, akrabalarına haksız kazanç sağlıyor' şeklindeki haberlerin asılsız olduğunu, bu konuda suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Halil Özyolcu, 2005 yılında Ağrı'da Hayvancılık Destek Projesi'ne 12 köyün başvuru yaptığını ve bu köylerden 4'üne destek parasının ödendiğini söyledi. Özyolcu, kendi köyünün de bu köyler arasında tesadüfen yer aldığını ifade ederek, destek paraları alan herkesin hayvancılıkla uğraştığını ve bunun savcılık tarafından teftiş edilerek onaylandığını kaydetti. Özyolcu, "Tanyeli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, bütün resmi prosedürleri tam olarak yerine getirmiş ve bu evraklar resmi makamlarca, tutanaklarla ispat edilmiştir. Bu da gösteriyor ki yapılan haberler tamamen asılsızdır. Biz genelde ülkemizin, yerelde ilimizin problemlerine çözüm ararken, basının asılsız haberler yayınlaması son derece üzücüdür. Bu konuda hukuki mücadelemi sürdüreceğim" dedi.

Kaymakam İlhan Uran'ın başka yere atanma olayıyla hiçbir alakası bulunmadığına da değinen Halil Özyolcu, "Kooperatif kurulduğu zaman Kaymakam Uran, köylülere yardımcı oldu ve onunla hiçbir sorun yaşamadık. Uran, mülkiye müfettişliğini kazanıp ilçeden ayrıldı. Yazılanlarla benim hiçbir alakam yoktur ve bu konuda da bana çamur atanlarla hukuki anlamda mücadele edeceğim" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2006 Perşembe 13:56:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sude OZYOLCU IP: 81.215.63.xxx Tarih : 17.10.2006 03:41:36
AĞRI DA SÜNNET TORENINDE MİLLETVEKILINE DEVLETIN MALZEMESI VERILMEDI DİYE ŞUBE MUDURU GOREVİNDEN ALINDI Ağrı Ak parti Milletvekili Halil ÖZYOLCU nun duzenledigi sünnet şöleninde Ağrı Sağlık İl Müdürlügünde çalışan Mali İşler Şube Müdürü İbrahim ÖZMEN i görevinden aldırdı. Ayrica yine milletvekili Halil ÖZYOLCU tarafindan daha oncede saglik ocagina usulsuz bi sekilde röntgen cihazi aldirmak istedigi yine ayni sekilde şube müdürü bunu usulsuz oldugu için alımına yanasmadigi Ağrı daki kurumlardan milletvekiline sürekli para aktarildigi duyumlari Ağrı da sonsuz huzursuzluk yaratmistir. Şube Müdür İbrahim ÖZMEN ben devletin hiç bir malzemesini yetimin hakkini kimsenin luksu için kullandirmam demesi onu koltugundan etti. Bizlere düşen görev ise kamuoyunu bilgilendirmektir.Söz konusu milletvekilinin ALİ DIBO meseleside hala akıllarda Boyle Milletvekillerinin hizaya getirmek ise Sayin Başbakanımıza düşmektedir...