5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Pancar çifçisinin isyanı

Ağrı Kamu-Sen İl Temsilcisi Kamil Taşdemir, Ağrı Şeker Fabrikası önünde kilometrelerce kuyruk oluşturan pancar çiftçisinin sorunlarını dinledi.

Ağrı Şeker Fabrikası önüne gelerek burada basın açıklaması yapan Kamil Taşdemir'in sözleri çiftçiler tarafından sürekli kesildi. Bu nedenle konuşmasını kısa sürede bitirerek elindeki megafonu indiren Taşdemir, çitçileri yanına çağırarak sohbet etmeye başladı.

Uzun süre yaşanan sıkıntıları dinleyen Taşdemir, "Bir takım zorba insanlar sizin sıranızı alarak içeri giriyor. Buna müsaade etmeyin. Kimsenin buradaki insanların emeklerini yeme hakkı yoktur. Burada sizler kendi mücadelenizi yapacaksınız. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız" dedi.

Kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini ve işlerin ağırdan yürüdüğünü belirten çiftçiler ise sorunlarının çözümü için devlet görevlilerinden yardım istediklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2005 Cumartesi 20:08:12
Güncelleme :10 Kasım 2005 Perşembe 12:13:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan arascan IP: 85.101.74.xxx Tarih : 15.10.2005 22:21:51
Tembel,başarısız,disiplinsiz,vurdumduymaz,kartlaşmış,başarısızlığına her zaman kılıf bulacak kadar küstah...Kısacası cezalandırılması gereken her ne kadar bürokrat varsa,cezalandırmak amacıyla,devlet baba bizim memlekete sürmekte.Hoş bizler de gökten zembille inmiş kadar masum değiliz hani.Hak ettiğimiz yöneticiler tarafından yönetiliyoruz doğrusu...İçimizden çıkmış nice daire amirleri var.. Ağrıda;sonuç değişmiyor,albirini vur ötekine.Fakat,Ağrı şeker fabrikasında,hiç de hak etmediğimiz,başarılı,disiplinli,dinamik,özel sektör mantığıyla çalışacak,(Şayet siyasilerimiz kendisini kirletme başarısını göstermeseler),fabrikayı kar'a geçireçek,çiftçimize hizmet üretecek bir yeni müdür bulunmakta.Sayın Taşdemir ve diğer sivil toplum kurumlarından bir isteğim var.Bu tür başarılı yöneticileri tenkit etme yerine diyolag ve alternatif çözüm paketleriyle yardım etmeye çalışsınlar.Memleketin ve başarılı idarecilerin buna ihtiyacı var bence..Sayın Taşdemir'in motivasyonunu bozmak için değil sözlerim.Çiftçimizin sesi olduğu için teşekkürler.Zaten sayın Taşdemir'den,sayın Yılmaz'dan(eleşkirt)(bu arada ağrı KADER'i de unutmamak gerek) başka sivil toplu yok gibime Ağrı'da.Ne diyelim:"İyi niyet isteklerin gerçekleşmesine sebeptir." Hz. Ali *Not:Sayın Arslan ve sayın Genç;önceki haberler için yazdığım yorumlar yanınlanmamış.Adıma anbargo mu var?