7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Vali, kurumları ziyaret ediyor

İçişleri Bakanlığı'nın son valiler kararnamesiyle Ağrı Valiliği'ne atanan H. İbrahim Akpınar, kamu kurumlarını ziyaret ederek ilgililerden birifing alıyor.

Önceki hafta görevine başlayan Vali Akpınar, Ağrı'da gündemin çok yoğun olduğunu belirterek, "Yapmamız gereken çok iş var. Özellikle kar yağışından sonra kapanan köy yollarının açılması için ciddi çalışmalarımız var. Kısa sürede köy yollarını açacağız. Bu konuda vatandaşların da bize destek vermesi gerekiyor." dedi.

Kurum müdürlerinden tek tek bilgi aldığını söyleyen Vali Akpınar, "Ağrı'da daha önce çalışmış olmamdan dolayı bölgeyi ve yöre halkını tanıyorum. Şimdi de kurumları ziyaret ederek hem binalar hem de yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alıyorum." diye konuştu.

Vali Akpınar'ın önümüzdeki hafta sivil toplum örgütlerini ziyaret etmesi bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 15:40:24
Güncelleme :1 Şubat 2006 Çarşamba 15:52:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
raif medetoğlu IP: 81.215.107.xxx Tarih : 8.02.2006 11:37:02
sayın valim yeni görevinizde ağrının hastalığını teşhis ve tedavi etme noktasında basiretinizin açık olması dileğiyle sizlere başarı diliyorum.öncelikle toplumun geçim kaynağı olan hayvancılık ile ilgili çektiği sıkıntıları öyle zanediyorum bilginiz vardır.özelikle et kombinasının çok acil olarak faal duruma getirmeniz çok önem arz etmektedir.ayrıca defterdarlık muhasebe müdürlüğünde personel eksikliğinden dolayı çektiğimiz sıkıntıyı çok acil olarak çözüme kavuşturulmasında fayda görüyorum. saygılarımla