5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Vatandaşlar, 2. el kıyafetlere yöneldi

Ağrı'nın Meydan Caddesi'nde tezgah üzerinde satılan az kullanılmış 2. el kıyafetler, dar gelirli vatandaşlardan yoğun rağbet görüyor. Gayri Safi Milli Hasıla (GSMH) bakımından Türkiye'nin en fakir illerinden olan Ağrı'da vatandaşlar, 2. el kıyafetlere yöneldi.

Özellikle okulların açılmasıyla birlikte yoğun günler yaşayan 2. el kıyafet satıcıları satışlardan oldukça memnun olduğunu belirtti. Her türlü elbisenin bulunduğu tezgahlarda kıyafetler 2 ile 5 YTL arasında alıcı buluyor. Fiyatların uygun olması nedeniyle birçok vatandaşın kendilerinden alışveriş yaptığını, bu dönem en çok öğrenci önlüğü sattıklarını ifade eden Kazım Ardan adlı satıcı, "Okullar açıldıktan sonra çocuklarına elbise alamayan pek çok veli buraya gelerek kıyafet alıyor. Son günlerde önlük yetiştiremiyoruz. Satışlarımız çok iyi genellikle 10 ile 15 yaş arası kıyafet satıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 19:54:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan arascan IP: 85.96.71.xxx Tarih : 29.09.2005 10:34:57
Sayın Vekillerimize soruyorlar,"çağ atlattık memlekete" diyorlar.. Sayın Vali ve Kaymakamların basın panolarında,kalkındırılmış Ağrının manşetleri çarşaf çarşaf... Bürokrasiyi dinlerseniz,"halka rağmen,çalışıyorlar".. Koyun koyun güdülen halk ise dinlemekte saf saf... Bana sorarsanız topunun beş para ettiği yok.Ne diyelim:"Bugün ucuz olan tek şey var:İnsan hayatı." E.Lonesco