8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

"Ağrı'nın güzellikleri anlatılmıyor"

Ağrı İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Patnos İlçe Emniyet Müdürü Uğur Puğ'u makamında ziyaret etti.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Sabri Durmuşlar, ziyaret sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ağrı'nın dışarıda anlatıldığı gibi olumsuz bir kent olmadığını söyledi. Aksine, Ağrılılar'ın sıcakkanlı, hoşgörülü ve vatanını milletini seven insanlar olduğunu ifade eden Durmuşlar, ''Burada birçok güzellik gördüm. Yani buralarla alakalı olumlu işler öne çıkarılmalıdır'' dedi.

Emniyet Müdürü Durmuşlar, Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden de övgüyle söz ederek, tüm arkadaşlarının görevlerini layıkıyla yerine getirdiğini, halkın huzuru ve güveni için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.

Durmuşlar ayrıca, Ağrı ve ilçelerinde tayini çıkan emniyet mensuplarının gittikleri yerlerde buraların elçisi ve temsilcisi olarak gayret göstermelerini ve buradaki güzellikleri herkese anlatmalarını istedi. Kapılarının tüm Ağrılı vatandaşlara 24 saat açık olduğunu da sözlerine ekleyen Durmuşlar, ''Vatandaşlar her zaman bize gelip, sıkıntılarını çok rahatlıkla dile getirebilir. Bu konuda hiçbir vatandaşın önyargılı davranmamasını ve çekinmemesini, Ağrı'nın selameti için bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz'' şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2006 Cuma 02:23:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?