5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Katliam gibi kaza: 2 ölü, 15 yaralı!

Ağrı'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Erciş'ten Erzurum'a giden 25 HA 488 plakalı gazete dağıtım aracı, karşı yönden gelen ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen sürücüsü belirlemeyen 04 M 0378 plakalı yolcu minibüsüyle Dambat Mevkii'nde karşı karşıya geldi.

Her iki araç da birbirlerine çarpmamak için yoldan çıkıp şarampole yuvarlanırken, araçlarda bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşların ve olay yerine çağrılan ambulansların yardımıyla Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 15 yaralıdan 2'si durumlarının ciddi olması nedeniyle Erzurum Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Gazete dağıtım aracıyla Van'ın Erciş İlçesi'nden Erzurum'a giderken olayda yara almadan kurtulan Mehmet Salih Aydın, hayatını kaybedenlerden birinin bayan olduğunu ve kendisini Patnos İlçesi'nden aldıklarını anlattı. Aydın, kazanın minibüsün hatalı sollaması yüzünden meydana geldiğini iddia etti.

Olay sonrası ölen 2 kişinin cesedi adli soruşturma için bir süre yol kenarında bekletilirken, bir çok kişi meraklı bir şekilde ölenlerin kim olduğunu görmeye çalıştı. Jandarma, kaza bölgesinde geniş çaplı önlem alırken, ölenlerin isimlerinin yapılan otopsiden sonra açıklanacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2005 Cumartesi 13:27:48
Güncelleme :17 Eylül 2005 Cumartesi 15:20:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?