22
Mayıs
2024
Çarşamba
ELEŞKİRT - AĞRI

Öğretmenler fedakarlıktan kaçınmıyor

Eleşkirt'te bulunan lisede, öğrencilerin eğitim alanında başarılarını artırmak amacıyla çeşitli çalışmalar yapılıyor.

Geçen yıl Ağrı’da 22 lisenin katıldığı tenis müsabakalarında birinci olan ve çeşitli yarışmalarda dereceleri bulunan, 400 öğrencinin eğitim gördüğü Eleşkirt Lisesi’nde öğrencilerin başarılarını artırmak amacıyla okul yönetimi elinden gelen gayreti gösteriyor.

Okul Müdürü Burhan Kurt, kendisinin de mezun olduğu okulun başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, okuldaki 11 bilgisayarı öğrencilerin hizmetine sunduklarını söyledi.

Bu sayede diğer okullarla bilgi alışverişinde bulunulduğunu ifade eden Kurt, bilgisayarın öğrencilerin ufkunu genişlettiğini vurguladı. Tek sıkıntılarının spor salonu olduğunu kaydeden Kurt, spor salonu yapılması halinde öğrencilerin bu alanda da birçok başarıya imza atacağına inandığını ifade etti.

Müdür Kurt ayrıca, üniversiteler hakkında bilgi edinmeleri amacıyla öğrencileri zaman zaman Ağrı Eğitim Fakültesi’ne götürdüklerini ve motive çalışması yapıldığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 13:49:39
Güncelleme :8 Mayıs 2005 Pazar 14:57:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zlatan ibrahimowiç IP: 81.215.131.xxx Tarih : 4.05.2005 13:33:05
o okulda okuyon ögrenciler yüzde beşi ancak caba gösteriyolar diger kalan yüzde doksan beşi ise sadece zaman geçirmek için geliyolar