19
Mayıs
2024
Pazar
ELEŞKİRT - AĞRI

Sesi kısılan Başkan mazbatayı alınca konuşamadı

Ağrı’nın Eleşkirt İlçesi’nde Belediye Başkanlığı’na ikinci kez seçilen AK Parti adayı Sait Yami, siyasi propagandalar sırasında sesinin kısılması sebebiyle mazbatasını aldığı İlçe Seçim Kurulu’nda konuşamazken; kendisini tebrik etmeye gelenlere el işaretleri vasıasıyla teşekkür ediyor.

Eleşkirt Belediye Başkanlığı’nı kazanan Sait Yami, bugün İlçe Seçim Kurulu’na giderek Başkan Hakim Esma Aksoy’dan mazbatasını aldı. Teşekkür konuşmasını İl Genel Meclisi üyesi Naim Tekin aracılığıyla yapan Başkan Sait Yami, daha sonra makamına geçerek tebrikleri kabul etti. İki ay süren seçim çalışmaları sırasında yoğun bir tempoyla çalışan Başkan Sait Yami’ye, doktorların 10 gün konuşma yasağı koyarak ilaç verdikleri ifade edilirker; yeni Başkan, makamına tebrik için gelenlere, yanında bulunanların yardımıyla cevap verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Cemil Dursun, Başkan’ın adına yaptığı konuşmada, ilçedeki ilk projelerinin 200 toplu konut ve ilçe merkezinde toplam 52 kilometre boyunca tüm cadde ve sokakların asfaltlanması olduğunu bildirerek; ilçede 1960 yılında yapılan ve verimlilik ömrünü tamamlayan sulama kanallarının yenileme çalışmasanın da başlatılacağını belirtti

Bu arada, Başkan Sait Yami, el işaretleri yardımıyla yaptığı açıklamasında, seçim maratonu boyunca yaptığı konuşmalar sebebiyle sesinin kısıldığını ve bu sebeple tebrik için gelen kişilerle konuşamadığını, yakınlarının kendisine yardımcı olduğunu anlattı.

AĞRI-(İHA)
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2004 Cuma 15:46:34
Güncelleme :29 Ocak 2005 Cumartesi 17:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
guven celık IP: 81.213.216.xxx Tarih : 18.03.2005 21:43:41
degerlı eleskırtımızın gulu sayın basknanımız saıt yamı calısmalarından ve ılcemıze yapmıs oldugu modernlesme calısmalarından tesekur eder calısmalarının devamını dıler eleskırttımıze hayırlı olmasını nıyaz ederım..........