18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Tasarruflarla gelen başarı

Ağrı'nın Patnos İlçe Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, 2 trilyon lira borçla devraldıkları Patnos Belediyesi'nde tüm borçları ödediklerini, bunda en büyük payın yaptıkları tasarruf olduğunu söyledi.

Ağrı'da bir grup Belediye Meclis üyesiyle birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Bürosu'nu ziyaret eden ve burada yaptığı çalışmaları anlatan Abdulhalık Taşkın, yaz ayları boyunca ilçe merkezinde 120 bin metrekare yola parke döşendiğini, kaldırımlarla beraber bu rakamın 300 bin metrekareye ulaştığını söyledi. 21 adet cadde ve sokağı yeniden düzenleyerek hizmete açtıklarını belirten Taşkın, "Yaptığımız her işte çok çetin pazarlıklar yapıyoruz. Kurumumuzda çok ciddi tasarruf tedbirleri uyguluyoruz. Hiçbir personelimiz bir çöpü bile fuzuli bir şekilde kullanmıyor. Az parayla çok iş felsefesini baz alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Türkiye'de Demokrat Parti'nin tek Belediye Başkanı olan Abdulhalık Taşkın, bunun Patnos'a negatif yönden yansımadığını söyledi. Taşkın, iktidardan ciddi bir katkı almadıklarını ancak ellerindeki mevcut olanakları iyi değerlendirdiklerini ifade ederek, "Seçim zamanında AK Parti'ye ilk olarak müracaatımız vardı ancak burada aday olamayınca seçime birkaç saat kala ilçede örgütü bulunan Demokrat Parti'yi seçtim. Halkımızın da teveccühüyle burada başkan seçildim. Her şeye rağmen halkımızla el ele vererek büyük işler yaptık. Şu anda Patnos'ta hem borç kalmadı hem de hizmetlerimiz durmaksızın devam ediyor" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 13:40:22
Güncelleme :12 Haziran 2006 Pazartesi 14:31:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ugur Anakız IP: 85.101.81.xxx Tarih : 27.04.2006 15:02:02
Sayın başkan ben Ağrılı olarak siteye girdim.İnanki çok duygulandım.Türkiyede borçlu alıp.borcu olmayan belediye Ağrı İlcesin de gördüm.Aklıma inönünün sözü  geldi.Şerefliler şerefsizler kadar centilmen atik olsalardı memleket bu hale gelmezdi.Sayın başkan o kişi Ağrıdan çıkmiş.O çikış sizin Ağrı dağı gibi büyük olduğunuzun aşikardır.Türkiyede DP tek belediye başkanısınız İstanbulda belediye başkanları borclu alıyorlar.iki misli borc bırakıp gidiyorlar.TV.çıkarlar dürüstlermiş gibi konuşurlar.İstanbula gelirsen o belediye başkanlarına belediyecılık ve dürüstlük dersi vermeni isterim. Sizin görevinizde başarlar diler.Patunusluları da tebrik ederim.Türkiyenin hiç bir yerinde DP teşkiletı olmayan bir parti.tek patunus da var o da bir ayrıcalıktır.BAŞARILAR