1
Mayıs
2024
Çarşamba
PATNOS - AĞRI

Topkapı Rotary Kulüp


Ağrı’nın Patnos İlçesi’nde, Topkapı Rotary Kulüp tarafından yaptırılan 2. sağlık ocağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bugün saat 15.00 sıralarında ilçe merkezindeki 75. Yıl İlköğretim Okulu yanında açılışı yapılan sağlık ocağına, Topkapı Rotary Kulüp yöneticilerinden Metin Kalkavan’ın annesi Mukaddes Kalkavan’ın ismi verildi. Açılışta bir konuşma yapan Topkapı Rotary Kulüp sorumlularından Nezihi Bayraktar, Patnoslu Dr. Adem Kılıçtutan’ın müracaatlarından sonra sağlık ocağını yaptıklarını belirtti.

AK Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya ise hayırseverlerin büyük katkılarıyla son bir yıl içinde Ağrı’da 3 okulun temelinin atıldığını belirtti. Kaya, "En son da, hayırsever Rotary Kulübü’nün Patnos İlçesi’ne yaptırdığı sağlık ocağıdır. İnşallah yardımlaşmayla, dayanışmayla ve elbirliğiyle Ağrı ili daha iyi yerlere gelecektir. Bundan dolayı Ağrılı iş adamlarımızın, bu gibi güzel faaliyetlerini çoğaltmalarını istiyoruz" dedi.

Açılış törenine, Ağrı Vali Yardımcısı Asım Akan, AK Parti Ağrı Milletvekilleri Halil Özyolcu, Cemal Kaya, M. Melik Özmen, Ağrı Belediye Başkanı Ekrem Aktaş, İl Sağlık Müdürü Engin Yılmaz, Topkapı Rotary Kulübü sorumlularından Nezihi Bayraktar, Patnos Kaymakamı Mehmet Öz, AK Parti il ve ilçe başkanları, Patnos Belediye Başkan Vekili, Dedeli Belde Belediye Başkanı Naim Durak, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar