18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Amatör küme maçları ertelendi

Ardahan'da hava sıcaklıklarının düşmesi amatör lig maçlarını da etkiledi. Hafta sonu oynanması gereken amatör lig maçları aşırı soğuklar nedeniyle tehir edildi.

Ardahan'da 8 takımın katıldığı terfi maçlarında top koşturan Ardahanspor- Kalespor, Çıldırspor- 23 Şubatspor, Sulakyurtspor - Karagölspor ve Gölespor- Ağzı İpekspor takımları arasındaki karşılaşmalar havaların aşırı soğuk olması nedeniyle ertelendi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan 23 Şubatspor Kulübü Başkan Yardımcısı Deniz Başlı, ''Biz takım olarak dün sahaya çıktık, ama rakip takımın oyuncuları hava muhalefetinden dolayı gelemediler. Bizden başka da o gün sahaya çıkan takım olmadı. Havalar gerçekten çok soğudu. Sahamız geçici olarak olmadığı için maçları top sahası haline getirilmiş bir tarlada oynuyoruz. Uçsuz bucaksız bir yer. Çocukların devre arasında içine girip ısınacakları soyunma odaları da mevcut değil. Bu kadar soğuk bir havada bırakın soyunmayı, nefes almak bile zor. Yani her türlü zorluğa bir de soğuklar eklenince ister istemez takımlar gelmek istemediler.'' diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 13:52:21
Güncelleme :22 Ocak 2006 Pazar 14:22:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?