7
Mayıs
2024
Salı
MEDYA

Doğru Haber 1 yaşında

Bitlis'in yerel gazetesi olarak yayın hayatını sürdüren "Doğru Haber Gazetesi", 1. yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

İlk yayın hayatına başladığı 1 Ocak 2005 tarihinden bugüne kadar haftanın 6 günü olmak üzere yayın yapan gazete şimdiye kadar çıkarmış olduğu 308 sayıyla okuyucularıyla buluştu. Yayın hayatına başladıkları günden şimdiye kadar okuyucularına tarafsız ve güncel haberleri sunduklarını kaydeden gazetenin Yazı İşler Müdürü Özcan Çiriş, yeni yılda yerel habere daha çok ağırlık vereceklerini belirtti.

Çiriş, il ve ilçeyi bir bütün olarak gördüklerini ve bu yönde haberler yaptıklarını belirterek, "Tarafsızlık ve objektiflik ilkesiyle yola çıktığımız gazetemizle 1 yılı tamamladık. Bitlis'te yerel habere ağırlık vererek, ilin sorunlarına eğildik. Yayın kadromuzun başarılı çalışmaları neticesinde, iyi bir grafik yakaladık. Yayınımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilkeli, doğru ve tarafsız olarak devam edecektir. 4 fikir işçisi, 2 baskı ve 1 dağıtıcı çalışanımızla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Yeni yılda hedeflerini belirleyen Çiriş, il ve ilçeleri bir bütün olarak ele alıp sorunlara böyle eğileceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Yeni yılda yerel haberlere daha çok ağırlık vereceğiz. Bitlis'i ilçeleriyle bir bütün şeklinde düşünüp, bir bütün olarak sorunlara eğileceğiz. Çözüm önerileri üretip, daha iyiyi ve daha güzeli yakalamak için mücadele edeceğiz. Altı sayfa olarak çıkardığımız gazeteyi 1 Temmuz 2005 tarihinden itibaren 8 sayfaya çıkardık. İstiyoruz ki tüm sayfaları yerel haber yazalım. Bunun için de çaba gösteriyoruz".

.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 15:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?