7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Hastane açık senet imzalattı

Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'nden, kuş gribi şüphesiyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Araştırma Hastanesi'ne getirdiği 2 çocuğunun yeşil kart vizeleri geçince, hastane yönetimin kendisine 2 adet açık senet imzalattığını iddia eden baba, bu yüzden hasta olan eşi ve 2 çocuğunu Van'a getiremediğini söyledi.

Baba Kemal Erçetin, yaklaşık bir hafta önce hasta tavuk ve yaban kaz eti yedikten sonra eşi ve çocuklarının rahatsızlandığını anlattı.

Dün akşam saatlerinde Hasan (7) ve Handan (14) isimli çocuklarını Van'a getirirken, rahatsız olan Hüseyin (5), Cemile (4) ve eşi Aysel Erçitin'i de maddi imkansızlıklardan dolayı getiremediği anlatan baba Erçetin, yeşil kartı olduğunu, ancak adına traktör kayıtlı olması sebebiyle vize alamadığını iddia etti.

Erçetin, hastaneye getirdiği çocuklarının tedavi edilmesi için kendisine 2 adet açık senet imzalattırıldığını ileri sürerek, "Hasta olanlara yardımcı olsunlar. Çocuklarımın hayatı söz konusu, nereye gideceğim. Evde eşim ve diğer 2 çocuğum da hasta, imkansızlıklardan dolayı getiremedim. Tefecilerden borç para alıp, 2 çocuğumu getirebildim. Üzerime açık senet yaptılar" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2006 Pazar 17:27:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?