8
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Kaybolan genç aranıyor

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde, Van Gölü'nde kaybolan gencin cesedini bulmak için sürdürülen ve önceki gün ara verilen arama çalışmaları yeniden başlatıldı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Van Gölü'nde kaybolan (24) yaşındaki Aydın Ataş'ın cesedini bulmak için yapılan ve günlerce süren arama çalışmalarından bir sonuç alınmaması üzerine, genişletilen ve aralarında Erzurum, Van, Bitlis Sivil Savunma Müdürlüğü'nden 8 kişilik dalgıç ekibinin de bulunduğu, su altı görüntüleme cihazının da kullanıldığı arama çalışmalarına yeniden başlandı.

Vatandaşlar da kendilerine ait deniz motorlarıyla sahil boyunda arama çalışmalarına katılırken, olay yerinde gelen Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Peker, yetkililerden bilgi aldı. Peker, üzücü bir olayla karşı karşıya olduklarını, geliş bir alanda sürdürülen çalışmaların sonuçlanması için ellerinden gelen bütün imkanları kullanacaklarını belirtti.

28 Mayıs Cumartesi günü, arkadaşları İrfan ve Mehmet Saz ile birlikte deniz bisikleti ile açıldıkları Van Gölü'ne giren Aydın Ataş (24), kaybolmuş, sürdürülen çalışmalara rağmen cesedine ulaşılamamıştı.
.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2006 Cumartesi 23:10:30
Güncelleme :4 Haziran 2006 Pazar 01:51:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?