2
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

10 yıllık oda başkanı yine seçildi

Bitlis'in Ahlat İlçesi Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanlığı'nı 10 yıldır aralıksız sürdüren Nesim Şeker, 4. kez seçildi.

Ahlat Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanlığı genel kurulu, Selçuklu Çarşısı'nda bir kahvehanede yapıldı.

Bitlis Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Saadettin Özvural'ın divan başkanlığını yaptığı kurul sonrası gerçekleştirilen seçimde Başkan Nesim Şeker ile Sedat Aslan yarıştı.

Genel kurulda konuşan Başkan Nesim Şeker, bazı çevrelerin esnaf ve sanatkarların sırtından siyaset yapma hevesleri olduğunu belirterek, "Siyaseti esnaf odasına sokmadım, sokmayacağım da. Siyasi seçimler ayrı, esnafımızın sorunları ayrıdır ve siyaset üstüdür.

Şahsen destek verdiğim siyasi kişi ya da partilerin odayla ilgisi olamaz. Esnaf ve sanatkarımız için her siyasi kişi ve partiyle görüşürüz. Ancak her siyasiden sorunlarımızın çözülmesi amacıyla her türlü desteği de isteyeceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından seçime geçildi. 574 kayıtlı üyeden 376'sı 2 sandıkta oy kullandı. Yapılan tasnif ve değerlendirme sonucu başkanlığı 10 yıldır sürdüren Nesim Şeker, 376 oydan 207'sini alarak yeniden seçildi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir açıklama yapan Şeker, 4. kez bu görevin kendisine layık görülmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 15:21:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?