28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Karla mücadele hediyesi

Ahlat’taki Köy Hizmetleri Bakımevi’nde verilen öğle yemeğinin ardından ağır kış şartlarının yaşandığı Ahlat’ta karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren ve başarı gösteren Köy Hizmetleri personelini onure etmek amacıyla Ahlat Kaymakamlığı ve Özel İdare Müdürlüğü tarafından takdir belgesi verildi.

Yemekte bir konuşma yapan Ahlat Kaymakamı Ahmet Avşar, karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Köy Hizmetleri personelini tebrik ederek şöyle konuştu: “Bölge genelinde olduğu gibi ilçemizde de ağır kış şartları yaşanmakta. İlçemiz Köy Hizmetleri ekipleri yaptıkları karla mücadele çalışmalarında başarı göstererek kapalı köy yolu bırakmamaya çalışıyorlar. Fedakarlık ve özveriyle hizmet ediyorlar. Tatil günleri dahil olmak üzere geceli – gündüzlü karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bizlerde gayretli çalışmalarından dolayı Köy Hizmetleri personelini takdir belgesi verdik. Yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz."

Daha sonra ilçede görev yapan 13 kişilik Köy Hizmetleri personeline Ahlat Kaymakamı Ahmet Avşar ve yemeğe katılan diğer kurum amirleri tarafından Takdir Belgesi verildi.

Özkan Olcay - Kenthaber / Ahlat
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 10:42:13
Güncelleme :4 Şubat 2006 Cumartesi 01:38:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?